• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe oraz Tir-y Lotus102

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.467 109 2
Ciekawe jak długo będziesz mi tymi Betzami ciśnienie podnosił, mojej nerki nikt nie chciał i nie mogłem sobie kupić więcej Betzów od znanego wszystkim warszawskiego dostawcy.;)
Ta Cysterna jest świetna kolejny model który mi się bardzo podoba a niestety na razie długo go mieć nie będę ;)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Ty nas chyba w bambuko robisz i zamieniasz ciągniki z naczepami, cobyśmy mieli myśleć, że tyle tego masz. :ROFL: Actros w najwyższej budzie jakoś ma to do siebie, że dobrze komponuje się prawie z każdą naczepą.

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
739 2 0
Jak zwykle modele tego przewoźnika zrobione przyzwoicie. Z betzami to będzie chyba tak , że jak będziesz miał już prawie wszystkie to będą dochodzić nowe . I końca nie będzie.