• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe oraz Tir-y Lotus102

Sebastian CH

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Szkoda że belka w naczepie taka goła. Nie rozumiem polityki producenta. Nałożenie dodatkowych detali maszynowo to jest znikomy koszt przy całej produkcji.

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Obydwa mietki przypadły mi do gustu(y)
Tak z innej beczki - dobra trawa na tej posesji,patrząc na ilość zestawów,która po niej jeździ;)

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Malowanie zestawu całkiem przyjemne. Wiking wypuścił jeszcze Actrosa MP2 w tych barwach.
Mogę prosić o zdjęcie tego znaku na dole lewych drzwi w naczepie? Jest tam chyba znak zakazu wyprzedzania przez sam. ciężarowe i jakiś napis. :)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.020 387 20
Fajnie wygląda ten Nord Sud. Niebieski z żółtym idą w parze i fajnie się komponują.

OP
OP
lotus102

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Bardzo fajny model chwalić się nie będę ale mam i jego i Scanie;):)
Domyślałem się że dwa posiadasz ,:)[DOUBLEPOST=1404326244,1404325920][/DOUBLEPOST]
Malowanie zestawu całkiem przyjemne. Wiking wypuścił jeszcze Actrosa MP2 w tych barwach.
Mogę prosić o zdjęcie tego znaku na dole lewych drzwi w naczepie? Jest tam chyba znak zakazu wyprzedzania przez sam. ciężarowe i jakiś napis. :)
Jak będę robił nowe fotki w sobotę zrobię i podeślę .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.020 387 20
Bardzo fajnie wygląda ten Daf. Holenderskie firmy mają jedne z najciekawszych malowań. Zestaw podoba mi się.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.566 67 1
Bardzo ciekawy model nam tutaj zaprezentowałeś . Bodajże jedyny w naszej skali daf CF który jest na małych kółkach i z naczepa typu mega . Gratuluje nabytku i mam nadzieje że kiedyś i u mnie takowy zagości .

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
van vijk to klasyka, bardzo mi się podoba ten CF. Co do Riwatransu, to nie przepadam za tymi barwami dlatego, że są fikcyjne, ale jednak można w nich spotkać kilka ciekawych konfiguracji.