• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - Monster3

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.799 387 20
Świetny model. To kolejna zwężana cysterna, jaką zrobiła Herpa. A ktoś kiedyś bronił Herpy, że nie ma w swojej ofercie takiej... ;)
Z dodatkami wygląda rewelacyjnie. Podoba mi się taki model. (y)

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.809 4 0
Cześć Kolego.
Zacznę od Twojej pierwszej prezentacji. MAN w tej wersji jest świetny. Oryginalnie powinien być z gablotką PC. Na żywo wygląda jeszcze lepiej (miałem kiedyś ten model). :D
Scania D'Angelo. Świetny model i miałeś dużo szczęścia, trafiając ją w niespodziance. :) Jak zauważył Damian - super grafika na agregacie i Herpa miała więcej tego typu "przebłysków"... :D
Delta Trans. Jeden z modeli, które musiałem kupić tak szybko jak tylko się pojawił. :) Rzeczywiście, kapitalna miniatura chociaż nie idealna... :ROFL: Większość z nas ma i raczej każdy bardzo się cieszy z jej posiadania. :) Świetny patent z ruchomym sworzniem ale na początku trochę ch....w poszło... :ROFL::ROFL::ROFL:
Na koniec MAN w niskiej kabinie z bardzo ładną cysterną. Świetne kolory, plus za belkę i dwukolorowe koła.
Witaj u nas i czekamy na więcej;).

OP
OP
Monster3

Monster3

Aktywny użytkownik
Reakcje
358 1 0
Witam. Miałem małe opóźnienie więc trzeba nadrobić zaległości :) Dzisiaj pod obiektyw nawinął się MAN F90. Model wygrałem na aukcji charytatywnej. Jeśli poprzedni właściciel to czyta to pozdrawiam :). Kiedy do mnie trafił brakowało mu spojlera na dachu więc w to miejsce dostał belkę ze światłami żeby deszcz do środka nie padał przez dziury w dachu :p. A teraz już bez zbędnego pitolenia zapraszam do oglądania zdjęć :)

20210407_181557.jpg
20210407_181540.jpg
20210407_181730.jpg
20210407_181701.jpg
20210407_181643.jpg
20210407_181832.jpg