• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - maciek66

Kot Prezesa

Znany użytkownik
Reakcje
2.567 1 0
Jest kapitalnie zdrobiazgowana. Zwróciłeś uwagę na inne niż ja szczegóły i wyszła Ci genialnie.
Co nie zmienia faktu, że to jeden z najgorszych jakościowo modeli albedo i praca nad nim, to ciągle nie daj się sprowokować i wywal tego przez okno;)))

Kot Prezesa

Znany użytkownik
Reakcje
2.567 1 0
"Jestę ekspertę" zatem się wypowiem. Robota doskonała. GPS (dopiero teraz dostrzegłem przewód), kliny, antenki, linie podziału, pewnie coś tam jeszcze wypatrzę. Fajnie, ze wziąłeś się za ten nowsze pekaesy już z tego stulecia. W Twoim wydaniu - coś kapitalnego. Gratuluję. P.s Wiesz czym Ci teraz będę męczył bułę?
10511689_333447180165441_4586215303416473081_o.jpg

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Magnum bardzo fajnie wyszło . Jak dla mnie trochę za mocne te linie na boku chłodni .
Z tymi liniami masz racje trochę za mocne wyszły. Na projekcie wyglądały lepiej, były bledsze. Przy następnej chłodni trzeba będzie jeszcze bardziej je rozjaśnić. Pomysł ogólnie mi się to podoba trzeba tylko to trochę dopracować.