• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - maciek66

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.271 387 20
Kapitalny model. Ilość szzegółów powala na kolana, a i zgodność z oryginałem rewelacyjna. Z resztą u Ciebie to norma...
Taką miniaturkę właśnie powinna wypuścić Herpa, ale niestety nie wpadli na taki pomysł.

Pietras83

Znany użytkownik
Reakcje
3.276 15 3
Wspaniały model... zresztą jak wszystkie z Twojej manufaktury, nic tylko pozazdrościć umiejętności wykonania takich cudeniek...
Nie mogę doczekać się kolejnego modelu
Pierwsza Klasa !!!

OP
OP
maciek66

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Szacun ale Sam wiesz najlepiej gdzie ręka się zatrzęsła za bardzo :)
Oj tam oj tam za idealnie też nie może być bo bym w samozachwyt wpadł.:ROFL:

Maciek chyba odbiera zaległy urlop :) bo to już 3-ci model w listopadzie i jak zwykle PERFEKT!(y).
Ostatnio jakoś tak mi się chce i robota idzie.:) Inna sprawa, że do dwóch poprzednich modeli konie miałem już wcześniej zrobione teraz tylko naczepy dorabiałem.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Mega kozak. Jak zwykle dbałość o detale w stosunku do oryginału to element, który lubię najbardziej. Swoją drogą czasami zdarza mi się bywać u nich na bazie i jeszcze całkiem sporo mają tych chińczyków.