• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - maciek66

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.275 387 20
Kolejny kapitalny model. Jestem pod wrażeniem tworzenia przez Ciebie takich unikatowych modeli mających odpowiedniki w rzeczywistości. Gratuluję. (y)

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Dobrze widzę że to z łotewskiego oddziału WB? Wykonanie jak zawsze u Ciebie, bez zastrzeżeń. Bardzo lubię Twój temat, bo tematyka kolekcji bardzo zbliżona do mojej. (y)

FH-12

Znany użytkownik
Reakcje
2.284 5 1
Kolejny kapitalny model w twoim wykonaniu. Rewelacyjnie się prezentuje, a słupek to pewnie przez wypadek u poprzedniego właściciela konia (Waberer'sa).

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Żółty chinol to kolejna Betzowa ciekawostka, jak dla mnie jedna z ładniejszych. Robisz kawał świetnej roboty, modele z żółtych pudełek się chowają. :)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.275 387 20
No i co tu dużo pisać... Po prostu rewelacyjnie odwzorowany oryginał w miniaturze. Po raz kolejny jestem pod wrażeniem. (y)

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Genialnie wykonany model. Jak zawsze dbałość o najmniejsze szczegóły ;) A możesz powiedzieć gdzie zamawiałeś kalki, bo biały kolor wyszedł świetnie, a to jest rzadko spotykane. ;)