• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe HERBI

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.809 4 0
Znów nie było mnie "parę" dni a tu takie nowości... Świetny pomysł z tą pomocą drogową dla dużych pojazdów. W naszej skali to unikat. Bardzo ciekawa Scania w roli hakowca. Nigdy takiej wersji nie spotkałem. Żółte Renault świetnie spasowane z Kempf-em. Najlepsza jak dla mnie Scania z zabudową do żywca. Wyszła rewelacyjnie! Dobra robota.

grzes_rr

Znany użytkownik
Reakcje
4.751 6 1
Kurczę ciężko wybrać faworyta ale chyba poprę Marcina że najbardziej mi wpadło w oko IVECO, ale Premium na 3 osiach to też jest mój klimat i ładunek taki realistyczny a Actros to już klasyka (y)

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.809 4 0
Kolejny wysyp nowości! :) Bardzo ciekawie wyszło Volvo z ostatniej prezentacji. Świetnie wyszedł tył w naczepie. Najlepsza jednak jak dla mnie premium z kontenerami budowlanymi i magnum z CATem. ;)