• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe HERBI

UniQue

Aktywny użytkownik
Reakcje
374 2 0
Fajny zestaw. Bardzo mi się podoba wnętrze a dokładniej to świetnie się spasowały proporczyki z firanką w kabinie :) Ładunek gotowy czy sam nadcinałeś te wyżłobienia między deskami?? :)

Martino

Znany użytkownik
Reakcje
490 8 0
Świetnie wyszedł ten zestaw. Dodatki z lekkim tuningiem kapitalnie wyglądają i urealniają model. Jedyne co mi się nie widzi to koguty. Nie lubię belek na ciężarówkach, przy czarnym zestawie dodatkowo razi ta biel i zasłonięcie fanfary. Gratuluję wykonania.

Fapo

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
992 14 0
Jest i Scania to mnie też nie może zabraknąć. Kalki na kabinie takie niby nie wystrzałowe, ale robią robotę. Podoba mi się taki zestawik.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Znowu się tego nazbierało i ciezko coś wybrać. Moim faworytem jest jednak Volvo do gabarytów z motywem wersji Performance. Scania też ładnie wykonana, ciekawe tylko jak on tym Kalmarem taki kloc podniósł. :D