• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarowe - Brodagaz

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.898 5 0
Przyszedł czas na kolejny temat, który zaniedbałem...
Riwa. Osobiście nie jestem fanem tych barw i nawet nie mam ich zestawów kontenerowych ale różnorodność marek i konfiguracji jest imponująca. Z całej pokazanej ostatnio piątki, najfajniejszy zestaw 25-cio metrowy. :)
Buchmann Karton
Uuuu proszę Pana! :eek: Zestaw który wyszedł w ilości poniżej 500 szt! Malowanie nie jest jakieś wyjątkowe ale jego unikatowość jest bezsprzeczna. :)
Meurer/Eurotainer...
Stary, ale bardzo dobry zestaw jak na tamte czasy. :) Idealne uzupełnienie pod kolekcji Lanfer .
Actros Sachsentrans
I znów tu mamy model limitowany. Barwy mocno przeciętne, ale małą "rodzinkę' można uzbierać. :)
IAT
Nie dość że jest oddział w Polsce, to jeszcze wożą kontenery! :love: Fajne kolory no i Iveco Stralis, które zdarza się nie za często w H0. :)
Tynjala z Finlandii
Dwa interesujące i nie tanie zestawy. :) Piękny duet ale najfajniejsza jak dla mnie jest CS 20 w wersji 4 osiowej solo z naczepą na wózku doll. :)
Na koniec czarny MAN.
Dobre połączenie kolorów. Model powyżej Herpowskich standardów. :D