Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Dziś model Maza, kupiłem go od Piotra i był nie dokończony i w końcu po ponad roku udało się jako tako go skończyć W zamyśle miał być mocno pobrudzony i zwaloryzowany jednak lakier jakiego użył Piotrek do malowania kabiny i kipra do dziś w pełni nie wysechł ani nie stwardniał a próby z washem o mało całkiem nie zniszczyły modelu, środek kabiny podmalowany ale i tak nic nie widać
Nie myślałem że kiedyś go ujrzę skończonego, znaczy póki był u mnie. Wyszło świetnie.
Malowałem Gunze i dziwne że nie wyschło bo jakoś wcześniej nie miałem z tymi farbami problemów.
Nie myślałem że kiedyś go ujrzę skończonego, znaczy póki był u mnie. Wyszło świetnie.
Malowałem Gunze i dziwne że nie wyschło bo jakoś wcześniej nie miałem z tymi farbami problemów.
Dziś drugi model który czekał i czekał i w końcu się udało , pomalować , posklejać i pobrudzić ,podmalowałem wnętrze i otworzyłem okna drzwi bocznych, reszta jak widać
Chyba tak ale to by trzeba dla pewności Irokeza zapytać bo kupiłem zestaw do samodzielnego składania od niego ale nie miał oryginalnego opakowania, jeżeli coś to pomoże to kabina jest metalowa a reszta to plastik.