• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarówki Michał Type_r7

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.284 387 20
Ciekawe te wikingowe Peterbilty. Najfajniej wygląda ten holownik. Czarny z naczepą też ciekawy, tylko dziwnie wyglądają te napisy niemieckie na amerykańskiej naczepie:podstepny:. Też mam takiego i zastanawiałem się czy ich nie zmyć, bo mi jakoś tu nie pasują.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.594 109 2
Najlepiej wykonane kabiny po Aterhent, Herpa się może schować ze swoimi amerykańcami , niestety Wiking z pudełka też idealny nie jest i trzeba troszkę go podrobić, no i niestety te naczepy , są słabiutkie.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.284 387 20
Pokazywałeś go na 53 stronie. ;) Ale tak jak wtedy, tak i tym razem mi się podoba.
I nawet dałeś te same fotki:D.
To ja Ci dam ten sam komentarz:podstepny::

"Świetny model. Najlepsza z tego zestawu jest cysterna. Pięknie zrobiona. Jeszcze zmienić tylną belkę, lub ją podmalować i będzie tak jak powinno być."