• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarówki Michał Type_r7

Marek P

Znany użytkownik
Reakcje
12 0 0
Śmieciarka jest interesująca, coraz bardziej przekonuję się do nowych Mercedesów. Ciekaw jestem czy Herpa wypuści inne pojazdy komunalne z tą kabiną, najbardziej by mi zależało na pługo-piaskarce.

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.048 158 2
Michał na Włochach chyba otworzyli jakieś wysypisko bo tych śmieciarek masz już kilka. Antos jest moim faworytem tej prezentacji :)
Dzięki za komentarze.

Korzonek śmieciarek nie jest tak dużo, bo właśnie redukuję ich ilość. Zostawiam tylko te nowsze.
Na allegro wystawiłem śmieciarki MAN F90 i MB NG.

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.048 158 2
Czasami z modelami jest jak z niektórymi kobietami... wymagają szpachli do małych poprawek. ;-)

Skromne MB LK.
Czy ktoś zamawiał mrożonki?

Obraz 059.jpg
Obraz 060.jpg
Obraz 064.jpg
Obraz 061.jpg
Obraz 062.jpg
Obraz 063.jpg

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.061 387 20
Fajne te egzemplarze do przewożenia mrożonek. Podobają mi się, tym bardziej, że często widywane na naszych ulicach. No może nie dokładnie w takich malowaniach, ale ten typ.