• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarówki Michał Type_r7

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Ciekawe Atego. Poważnie zastanawiam się nad zakupem takiego, tym bardziej że Wincanton to już przeszłość. Ta firma została pochłonięta kilka lat temu przez grupę Raben. :)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.275 387 20
Ciekawe barwy tego zestawu. Najfajniej wymalowana jest kabina. Podoba mi się ten zestaw.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.275 387 20
Actros z tą naczepą Mega też wygląda fajnie, ale jednak poprzedni Daf podoba mi się bardziej.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.585 109 2
Michał a Dafa nam drugi raz pokazujesz bo jest taki fajny czy zapomniałeś że dałeś go na 43 stronie swojego tematu.
Mercedes bardzo fajny mam takiego samego.(y)

jakcuk

Aktywny użytkownik
Reakcje
10 0 0
Fajne to Haco. Z tego co widziałem to wypuścili kilka fajnych modeli w ich barwach. Ale cóż jak to często się gada - nie można mieć wszystkiego ;)

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.275 387 20
Piękna naczepa. Nie dość, że jednoosiowa, to jeszcze ma windę i drzwi z boku. Świetny zestaw wyszedł.