• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarówki Michał Type_r7

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.585 109 2
Michał w jednej naczepie masz za dużo kół w drugiej za mało trzeba z tym porządek zrobić.:ROFL::ROFL::ROFL:

Bardzo fajny SK i na szerokim laczku takie to ja lubię.(y)(y)(y)(y)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.275 387 20
SK-acz, to Sk-acz i w każdym malowaniu mi się podoba, szczególnie w wysokiej kabinie. (y)

pierek

Znany użytkownik
Reakcje
76 9 0
Bardzo udany model z taką kabiną to ja pierwszy raz widzę fajna jest ta owiewka dachowa (raczej nie spotykana)
a i dla gadzeciarzy są trąbki :).

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.695 67 1
Bardzo fajny model nam tutaj dzisiaj Michale przedstawiłeś . Nie ma na sobie jakiś fajerwerków , ale i tak sam z chęcia bym go przysposobił do swojej kolekcji . Tym bardziej że często mijam się z ciągnikiem odkupionym z tej firmy .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.275 387 20
Ta kabina wygląda świetnie w takim malowaniu. "Chromowane buciki" też idealnie pasują do tego zestawu.

pierek

Znany użytkownik
Reakcje
76 9 0
Mnie zainteresował mały szczególik drabinka na cysternie. Twoja złożona żeby żaden mongoł nie właził ;).
Nie mam ani jednej cysterny w swoich zbiorach z taką drabinką to oryginał czy Twój patent ?