• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarówki Michał Type_r7

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.265 387 20
Bardzo fajna przeróbka. Dodatki powodują, że model zaczyna wyglądać jak w realu. Podoba się. (y)

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.096 158 2
No widzę więc są niepotrzebne , te tablice dajesz jak ładunek wystaje;) ale dodatek fajny:)
Wiem o tym, ale to była moja inwencja twórcza, bo chciałem ożywic model.
Ale powiem Tobie Broda, że do nas jak przyjeźdzają Lohry i przywożą samochody, to rzadko coś wystaje z tyłu a chłopaki zakładają oznaczenia.

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.096 158 2
Kolejna przeróbka. Muszę znalezc sposób na oczyszczenie kabiny przy lustrach, bo poprzedni właściciel nabrudził.
Oczywiście lustra out, bo są zdewastowane.

Obraz 164.jpg
Obraz 158.jpg
Obraz 159.jpg
Obraz 160.jpg
Obraz 161.jpg
Obraz 162.jpg
Obraz 163.jpg

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.580 109 2
Dowód rejestracyjny do zatrzymania od razu z przodu w samochodach nie wolno zakładać kwadratowej tablicy, kwadratowa może być tylko z tyłu.
Tylko traktor rolniczy może mieć kwadratową tablicę z przodu.

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.096 158 2
Dowód rejestracyjny do zatrzymania od razu z przodu w samochodach nie wolno zakładać kwadratowej tablicy, kwadratowa może być tylko z tyłu.
Tylko traktor rolniczy może mieć kwadratową tablicę z przodu.
Tablica przejściowa, bo zwykłą prostokątną wcięło gdzieś na budowie. ;) Panie Policjancie.

TRANS KASINKA

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Broda widzę zawsze znajdzie jakąś pierdołkę za która by z miłą chęcią mandat wlepił.:D:D

Co do modelu to bardzo ciekawie ten Sk-acz wygląda z tą naczepą i hds-em. Jeszcze tylko trochę popracować nad lustrami, śladami po kleju i będzie rewelacja.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.265 387 20
Fajnie zrobiony model. Trzyosiowy ciągnik zawsze mi się podobał, a już SK-acz to w szczególności. Nawet drobne rozbieżności z prawem nie przeszkadzają.

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.096 158 2
Bardzo fajna i brak halogena dodaje uroku, trochę naczepa za czysta i szkoda że w środku nie pod robiona ;)
Halogen to taka wisienka na torcie...hahhaha...
Bedzie miała jeszcze lustra i może wtedy zajmę się środkiem.
A naczepę pewnie kiedyś ubrudzę. Na zdjęciu nie wyszedł brud w elementach ciągnika.