• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarówki Michał Type_r7

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.809 4 0
Bardzo długo mnie tu nie było... :confused:
Pomijając te dwa SK to Scania Altmann jest kapitalna. W katalogu jest białe Iveco z numerem dwa i BMW w roli ładunku ale tego modelu nie znalazłem... :eek: Możliwe, że masz niezłego "rodzynka"...
Kolejny warty większej uwagi to MAN Intertank. Szkoda, że 25 lat temu w Dietenhofen nie pokusili się o kontener zamiast silosa... :D
Volvo Kube&Kubenz z bulkiem 30'ft. Model do którego wzdychałem bardzo dawno temu. :D Możliwość wychylenia kontenera to był niezły "bayer" w tamtych latach. Nie zapomnijmy również, że to był jeden z pierwszych modeli z nową formą kabiny FH 1.
F12 PEKAES... :love: Dla mnie TOP H0 w PL malowaniu...
2 x Volvo Schulze. O ile herpowski jest po prostu fajny, to Wiking-owy jest bardzo ciekawy ze względu na kabinę (całkiem udaną wg. mnie). Szkoda , że że oprócz Roco nikt więcej nie pokusił się o taką ciężarówkę... :(
Renault R Trans-o-flex. Niby prosty model, ale ta kabina... :D
Na koniec MAN F90 i to "wulgarne" 500 na dachu! :D Ale niektórych musiał szlak trafiać... :ROFL: Świetne fabryczne malowanie a naczepa pasuje prawie tak dobrze, jak dwie puszki po 20'ft... :ROFL:

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.788 387 20
Bardzo fajne malowanie. Pięknie wygląda ten zestaw, a i lekko skopane proporcje kabiny giną przy tym malowaniu.