• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarówki Michał Type_r7

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.855 4 0
Steyr od Roco w malowaniu ELIN. Jak na swoje lata, jest to BARDZO udany model. Tak jak pisał Maciek, w kpl. była jeszcze rola z kablem. Miałem ten model i nie dawno sprzedałem jednemu z naszych forumowych kolegów (może kiedyś się pochwali). :) Obecnie ta wersja Steyr-a (występująca w kilku różnych malowaniach) jest dość poszukiwana wśród zbieraczy. Gratuluje posiadania!
Iveco mimo mało popularnego piwnego malowania - bardzo ciekawe. W naszej skali Eurotech to rzadkość a do tego w wysokiej kabinie. Sam model oryginalnie był w wersji PC (edycja browary z 1995). Na duży plus koła i belka w naczepie. (y)

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.051 158 2
Steyr od Roco w malowaniu ELIN. Jak na swoje lata, jest to BARDZO udany model. Tak jak pisał Maciek, w kpl. była jeszcze rola z kablem. Miałem ten model i nie dawno sprzedałem jednemu z naszych forumowych kolegów (może kiedyś się pochwali). :) Obecnie ta wersja Steyr-a (występująca w kilku różnych malowaniach) jest dość poszukiwana wśród zbieraczy. Gratuluje posiadania!
Iveco mimo mało popularnego piwnego malowania - bardzo ciekawe. W naszej skali Eurotech to rzadkość a do tego w wysokiej kabinie. Sam model oryginalnie był w wersji PC (edycja browary z 1995). Na duży plus koła i belka w naczepie. (y)
Konkretny komentarz.
Dzięki Panowie za wszystkie komentarze.

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.855 4 0
Kolejny bardzo dobry model od Roco. Cztery dekady a forma kabiny nadal się podoba. Tego Renault mi brakuje, bym mógł sobie postawić obok Magirus-a i Steyr-a... :D

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.224 69 0
Gdyby tylko koła zmienić, to mamy model lepszy od herpowskiego(y)
No ale to też zasługa Twoich fotek , u Ciebie stary permot wygląda na model premium.

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.855 4 0
Wiking-owa Scania trzeciej generacji... W momencie premiery to był naprawdę udany model. Dawno temu mimo że to Wiking, ludzie robili ochy i achy... :) Dziś rzeczywiście zmiana kół wystarczy , by miniatura stała się w pełni akceptowalna... :)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.582 67 1
Wiking miał fajne modele , ale jeśli chodzi o ich odbiór to mam podobnie zdanie co koledzy wyżej . Koła do wymiany i jeśli chodzi o 3 generacje scanii w wersji streamline to mi te światła się za wąskie wydają.