• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarówki Michał Type_r7

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.088 158 2
Mikiego jak i moja jest historyczna, bo dostaliśmy je jeszcze w Ijoła, kiedy było jeszcze wszystko fajnie i sympatycznie.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.241 387 20
To widzę, że to Iveco jest jakieś pechowe. I w Szczecinie i w Warszawie muszą go holować. Strach takiego kupić. Skreślam go z listy zakupowej. :D

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.649 67 1
Całkiem spory kawał jest ta maszyna holowana , chyba trzeba będzie ją sprzedać żeby pokryć koszta ;) Fixemer bardzo fajnie się prezentuje , szkoda że nie mam kasy i ostatnio się w nie obkupiłem .

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.649 67 1
Scania bardzo fajna . Dobrze wyglądają te klaki wieltona na naczepie . Swoją drogą to na tych zdjęciach to wygląda tak jakby auto wyjeżdżało z bocznicy załadowane kruszywem .

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.088 158 2
Super Scania. Dzięki za zaproszenie na forum.
Proszę bardzo.

Scania bardzo fajna . Dobrze wyglądają te klaki wieltona na naczepie . Swoją drogą to na tych zdjęciach to wygląda tak jakby auto wyjeżdżało z bocznicy załadowane kruszywem .
U mnie wywozi węgiel, tylko nie widac za bardzo co ma na pace, bo nie jest przeładowany.

Czyżby kolejne zdjęcie do konkursu??
Pomyślimy, bo ostatnio jak wziąłem, to osiągnąłem okrągłą liczbę punktów.