• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarówki Michał Type_r7

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Hoyer w klasycznym wydaniu, ich flota przez lata ciągle się zmienia, ale barwy praktycznie nie. Reklamowy Man nawet przyjemny, jednak bardziej zainteresował mnie Actros w gablotce.

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.852 4 0
Kolekcja Nord Tank robi OGROMNE wrażenie! Najlepsze jak dla mnie SK-cze w Eurocab-ie i chromowanym przodem. Trzydzieści lat temu ale to musiała być "kosa"! Scania przerobiona przez kogoś naprawdę ciekawa. Wraz z tą niespotykanym typem naczepy w naszej skali tworzy ciekawą całość. Kolejny Turbo Star z naczepą od Roco. Jedna z najlepiej odwzorowanych plandek w H0 (tu słabo widać marszczenie pewnie przez grubość farby). Na koniec Hoyer. Każdy "puszkozbieracz" :ROFL: powinien mieć choć jedną sztukę. Mam i ja, ale u mnie ostatnia oś w naczepie jest bliżej końca.