• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarówki Michał Type_r7

kubass2

Znany użytkownik
Reakcje
8 0 0
Michał widzę, że posiadasz bardzo różnorodną kolekcje stale coś innego pokazujesz . Mi też najbardziej się podoba ten Mercedes ale obydwu Man niczego też nie brakuje.;)

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.083 158 2
Pod lawety je! :p Fajnie się prezentują. Czy mi się wydaje czy paka różni się kolorem od kabiny w tym zielonym?
Tylko na zdjęciu. To jeszcze przykład różnej grubości plastiku.[DOUBLEPOST=1365440194][/DOUBLEPOST]
Michał widzę, że posiadasz bardzo różnorodną kolekcje stale coś innego pokazujesz . Mi też najbardziej się podoba ten Mercedes ale obydwu Man niczego też nie brakuje.;)
Oj mam dużo różnych modeli. Jak coś mi się podoba to staram się to kupic.

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.083 158 2
Przeglądałem zawartosc mojego komputera i znalazłem o to takie zdjęcie sprzed 5 lat... od tamtej pory sporo się pozmieniało.

Obraz 039.jpg
Obraz 040.jpg
Obraz 041.jpg
Obraz 042.jpg
Obraz 043.jpg
Obraz 044.jpg
Obraz 045.jpg
Obraz 046.jpg
Obraz 047.jpg
Obraz 048.jpg
Obraz 049.jpg
Obraz 050.jpg
Obraz 051.jpg
Obraz 052.jpg
Obraz 053.jpg
Obraz 054.jpg
Obraz 055.jpg
Obraz 056.jpg

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.083 158 2
No jest trochę tych modeli i większosc jest nadal u mnie. Obstawiam, że 80% no i sporo przybyło. Samych TNT, na fotce są 2 sztuki a teraz .... prawie 80szt. ;-)
Jak aparat wróci z naprawy to zrobię nowe foty.

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.083 158 2
Kilka modeli to bym Ci zakosił:ROFL:
A co Ciebie interesuję? Hhaha.. zrób listę. ;-) Po 100Euro za sztukę.

Tak, sam takowe posiadam, tylko że z Herpy i niestety tak jak te z Wikinga mają zajęte część miejsca na reklamę firmy. A większość Twoich ma wykorzystaną całą powierzchnię na modele.
Starego typu gabloty od Wikinga mają mały mankament, są za niskie do zestawów Herpy i modele tam wchodzą na styk.
Reklama musi byc, ja na całe szczęście większosc mam non name. I chyba, za żadną nie zapłaciłem, bo zawsze dostawałem je w gratisie od kolekcjonerów z Niemiec, jak coś od nich kupowałem.