• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarówki Michał Type_r7

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.154 158 2

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.411 387 20
Całkiem ciekawy zestaw. Nawet fajnie wygląda w tym nowym "posłonecznym" kolorku, bo równo zżółkł. ;) Trzeba by tylko zmienić mu naczepę, lub choćby kolor naczepy i będzie fajnie wyglądał.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.646 109 2
To jest bardzo ciekawe bo widziałem już kilka tych modeli i wszystkie mają takie pożółkłe ciągniki , mój też , to chyba wada materiału , natomiast naczepy są ok, dziwna sprawa , trzeba by komisję Antoniego i specjalistów powołać.

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.154 158 2

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.411 387 20
Pięknie się prezentuje taki zestaw. Podoba mi się i z chęcią widziałbym tego typu trzyosiowe Volvo u siebie w kolekcji.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
No co, Dafik się opalił w letnim słoneczku. :D Kiepskich furmanów zatrudniasz, wywinął rogala w miejscu i pościągał opony w naczepie. :eek: Fka jak zawsze z sentymentem, ale naczepa bee.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.411 387 20
Stary dobry Daf w bardzo fajnym malowaniu. Pięknie wyglądają te konie wychodzące z morskiej piany. Podoba mi się ten zestaw.