• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
  • Uprzejmie informujemy, że forum będzie niedostępne od godziny 22 w dniu 11 lutego 2025 do godzin popołudniowych 12 lutego 2025. Będziemy prowadzili prace administracyjne na serwerze. Pozdrawiamy Administracja.

Kolekcja Ciężarówki Michał Type_r7

kubass2

Znany użytkownik
Reakcje
8 0 0
O widzisz Michał ja lubię wszelkie SK i NG pod każdą postacią coraz więcej ich mam u siebie, wszystkie mi się podobają ale najbardziej ten do zwierząt ;). Jakbyś się go chciał pozbyć to daj znać :podstepny:.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.489 109 2
Rewelacyjne staruch, i do żywca rewelka taki rarytas bardzo rzadko spotykany, a i te gazowce nie są zbyt często spotykane.
Świetne modele Michał pokazałeś lubię takie prezentację.(y)

Maverick

Znany użytkownik
Reakcje
396 37 5
O kurcze tyle perełek ostatnio pokazałeś, że faworyta nie wybiorę na pewno ale dwa zestawy, jak zresztą kilku innym kolegom bardzo mi się spodobały a mianowicie Coca-Cola i ten "mini" żywiec.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.131 387 20
Bardzo fajne te małe ciężarówki. Podobają się wszystkie i trudno wybrać faworyta. Fajnie, że pokazujesz trochę inne, mniejsze ciężarówki.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.604 67 1
Fajna prezentacja . Wszystkie modele mi się podobają . Pierwszy actros za to że jest na małych kółkach . Freund jest , fajne malowanie i pasujące do tego te chromowane koła . Jednak najfajniejszy jest tgx z małą chłodnia . Uroku dodają jej te drzwi na boku .