• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarówki Michał Type_r7

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.147 158 2
Dokładnie tak wróciłem a raczej znalazłem trochę czasu.
Zgadza się z TNT to już nie wiele zostało więc teraz idę w stronę paczek, kurierki.
[DOUBLEPOST=1462088814][/DOUBLEPOST]
20160430_141910.jpg
20160430_141914.jpg
20160430_141919.jpg
20160430_141939.jpg

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.790 67 1
Fajnie wygląda ten eurostar w najwyższej budzie . No to robi się ciekawie . Patrząc na to ile wyszło modeli w malowaniu DHL to coś czuje że w przyszłym roku w Poznaniu Miskowi 5 gablot braknie :D

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.401 387 20
No i teraz będzie żółto u naszego Miśka. ;) Kolejny ciekawy zestaw. Eurostar idealnie tu pasuje.

BoBi

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Wodogłowie owszem, ale jakiż to był sprzęt jak wszedł na rynek! Ile miejsca, jakie motory, uhh... Te w pełnym spoilerze z największą kabiną robiły grubą robotę na drogach.

IgorS

Aktywny użytkownik
Reakcje
175 2 0
EuroStar to jedna z najciekawszych ciężarówek lat 90-tych i w skali wygląda świetnie, choć mi bardziej podoba się wersja z niższą kabiną i pełnym spojlerem - aż momentami żałuje że tata takim nigdy nie jeździł bo chętnie włączyłbym taki ciągnik do mojej kolekcji ;-).

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Chyba go już gdzieś widzieliśmy ostatnio. ;) Czarny dół trochę nietypowy, jak na te modele, ale zawsze to jakaś odskocznia.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.790 67 1
Już myślałem że pomyliłem temat , albo że Broda zaczyna mieć problemy z pamięcią :D Fajny ten duży kurier . Widzę że ostatnio moda na forum na pokazywanie tych samych modeli :D

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.401 387 20
Bardzo unikatowe połączenie jednoosiowej naczepy ze Stralisem.

pierek

Znany użytkownik
Reakcje
76 9 0
Nareszcie coś innego :) ciekawe czy teraz Nas zamęczy wszystkim co ma kolorze żółtym jak tą nieszczęsną cysterną :D.