• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarówki Michał Type_r7

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.147 158 2
Mega pod cysterną, toś dowalił do pieca. :ROFL: Chyba zaczniemy zbierać podpisy pod petycją za sprzedaniem tej naczepy na złom. :D Volvo całkiem ładne, ono w oryginale jest chyba pod silosem, znowu szkoda że nie masz całości. Ale tak to jest jak się ściąga złom z Reichu. :D
Temat naczepy jest już nieaktualny...
[DOUBLEPOST=1459168930][/DOUBLEPOST]No to kolejna prezentacja złomu z Reichu...
[DOUBLEPOST=1459169051][/DOUBLEPOST]
20151224_151402.jpg
20151224_151406.jpg
20151224_151409.jpg

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.398 387 20
Całkiem ciekawy ten Actros. Numer taborowy dodaje mu swego rodzaju unikatowości. Może się podobać .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.398 387 20
Ciekawie komponuje się z wanną. Taki zestaw jak z naszych dróg. Może te owiewki nie do końca potrzebne, no ale... :)

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.147 158 2
Podejrzewam że dobra była cena , a nie zamysł :LOL: Scania w tej kabinie zawsze dobrze wyglądała z wywrotką i tak jest również tym razem .
A czytałeś ostatnio co napisałem odnośnie mojego komisu z używkami ciągników?
Taki mam projekt, zobaczymy co z tego wyjdzie i czy czas pozwoli.. Ciągników z różnymi malowaniami mam już ponad 30 sztuk.