• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarówki Michał Type_r7

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.379 387 20
Fajna dwuosiowa naczepa, no a ciągnik zrobiony jak zrobiony. Lepszego nie ma, a ja lubię tą Premiumkę, pomimo złego spasowania elementów.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Jak na piwną reklamówkę, to nawet mi się podoba. Przede wszystkim dosyć świeża forma naczepy robi całość bardziej estetyczną. Volvo FH też nie gości często w takich barwach.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.379 387 20
Volvo ciekawe. Natomiast naczepa, jak to naczepa, malowanie nawet fajne. Ale koń i tak mi się bardziej podoba.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.618 109 2
Sama konfiguracja fajna , malowanie jak dla mnie za blade i widzę że dopadła go choroba większości Albedo czyli popękane opony , niestety kilka moich modeli Albedo też tak ma.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.379 387 20
Sporo tych "browarnych zestawów" już posiadasz, jak widzę. Jak dla mnie to całkiem ciekawie się prezentuje to malowanie. No a popękane opony? Niestety, niektóre modele tak mają. Szczególnie, że guma parcieje z upływem czasu. Trzeba by się zastanowić, czy nie konserwować gumowych opon jakąś gliceryną, czy czymś podobnym.