• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarówki Michał Type_r7

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.618 109 2
Klasyczny truck , z polskiej drogi , ale ITD to za lusterko go na pewno dopadnie, a wtedy się posypie, że karta szczepień z 1996 roku nie ważna ,że producent gaśnicy miał dwa zwolnienia L4 w 1997 roku w związku z tym gaśnica nie ma homologacji na Nową Zelandię , i tak ze 12tyś mandatów się nazbiera.

BoBi

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Euroteszek zawsze fajny.
Jest jedna rzecz nad którą ubolewam drogi Michale :cry: Mianowicie, że prezentujesz modele w takim stanie. Jedno lustro ułamane, drugie pogięte, jakieś ślady kleju itd. itp.
Wiem jakie ilości się u Ciebie przewalają, wiem, że niekoniecznie musisz mieć czas/chęci na dłubanie przy miniaturach, ale no TRACĄ NA TYM modele, a masz ich dużo i ciekawych w swoich zbiorach...

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Zaglądając do tego tematu, jestem już przyzwyczajony, że znajdę tutaj coś starszego, kolejny fajny Mercedes, zwykłe, proste malowanie dodaje mu tylko uroku, pomalowane koła w kolor podwozia przypomina mi Niemiecki styl kół w wielu firmach.