• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Ciężarówki Michał Type_r7

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.115 158 2
OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.115 158 2

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.618 109 2
Buda naczepy jest tył na przód założona na ramę , jak nie jest przyklejona to ją obróć bo dość dziwnie wygląda.;)

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.115 158 2
Buda naczepy jest tył na przód założona na ramę , jak nie jest przyklejona to ją obróć bo dość dziwnie wygląda.;)
Jest przyklejona na stałe i chyba to był jakiś projekt poprzedniego właściciela, albo inwencja twórcza, bo napisy ma i z przodu i z tyłu.
[DOUBLEPOST=1430511430][/DOUBLEPOST]Obstawiam, że miało to być to...
20 lat może gdzieś coś takiego widział.

sprinter.jpg

pierek

Znany użytkownik
Reakcje
76 9 0
Jest przyklejona na stałe i chyba to był jakiś projekt poprzedniego właściciela, albo inwencja twórcza, bo napisy ma i z przodu i z tyłu.
[DOUBLEPOST=1430511430][/DOUBLEPOST]Obstawiam, że miało to być to...
20 lat może gdzieś coś takiego widział.

Tego poprzedniego właściciela modelu to chyba bozia opuściła jeżeli przykleił w ten sposób pakę na naczepie :gwizd:

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.768 67 1
Ja się od wczoraj zbieram żeby ten model skomentować . Jedyne co mogę powiedzieć to że ciągnik całkiem w miarę wygląda . Co do naczepy to Misiek napisałeś że to taki projekt , ja bym powiedział też słowo na literę p , ale bardziej mi tu pomyłka pasuje .