• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja ciężarówki - kacperR

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.074 387 20
Scania z Kempfem wygląda bardzo dobrze. Fajnie, że połączyłeś je kolorystycznie. Przydało by się jeszcze dać czarne piasty w ciągniku, tak jak w naczepie.

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
739 2 0
Same fajne modele ( bo innych nie ma!) widzę. Scania Bleck Amber robi na mnie wrażenie . Podobała mi się już jako ciągnik na zlotach ciężarówek.

OP
OP
kacperR

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
20140323_171430.jpg
20140323_171501.jpg
20140323_171650.jpg
20140323_171739.jpg
Witam, dawno nic nie dawałem do tematu więc zaprezentuje kilka modeli, z góry chciałbym podziękować jednemu koledze z forum ;)

zachęcam do komentowania, dzięki ;)

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Panie rudy XL jest idealnym polonikiem. Takich od groma na naszych drogach. Jak by mu dodać pare detali takich jak lustra, tablice rejestracyjne, kalki Krona albo Wielton na naczepe, to naprawde był by jak zdjęty z drogi. Zazdroszczę Ci go ;)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.074 387 20
I mnie się najbardziej to rude Volvo podoba. Typowy model z naszych dróg. (y)

leszek85

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Ooooo!!!! Widzę że klimat podobny do mnie,fajne te volva,naczepą też nic nie brakuje,tylko załóż lusterka będzie dużo lepiej.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.580 67 1
Przypomniało mi sie coś . Na to Volvo jakbyś dał halogeny na dach to masz zestaw którym porusza się jedna z kilku dziewczyn za kółkiem w Polsce . Profil na facebooku to Almerka .

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
38 4 0
Rude albo może lepiej CEGŁA wygląda świetnie bardzo nietypowy kolorek (y) a cała reszta bardzo fajnie dopasowana, powodzenia w dalszych składakach ;).