• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
  • Uprzejmie informujemy, że forum będzie niedostępne od godziny 22 w dniu 11 lutego 2025 do godzin popołudniowych 12 lutego 2025. Będziemy prowadzili prace administracyjne na serwerze. Pozdrawiamy Administracja.

1:1 Ciężarówki 1:1

Beobachter

Znany użytkownik
Reakcje
5.005 10 2
Wątek przeglądałem z zainteresowaniem. Dużo interesujących zdjęć, trochę … takich sobie.
Nie zauważyłem jednak takiego klimatu :

8AF31DCD-13A3-40FE-B350-51FB77AFD23C.jpeg

Szczególnie spodobała mi się „autoreklama” z zapewnieniem prawidłowej ilości i jakości dostarczanego paliwa :)

15B62D5D-6B90-453F-B7C2-ADB851BC16C6.jpeg

Magic

Znany użytkownik
Reakcje
6.107 38 4
Zawsze mnie zastanawia legalność tych osłon słonecznych. Nie ma szans żeby taki bajer w Polsce przeszedł. Fajnie to wygląda ale widoczność raczej słaba. Lampy fakt, okrągłe dla mnie najlepsze. Polecam YouTube i model "Uno Mas".
UNO MAS

Magic

Znany użytkownik
Reakcje
6.107 38 4
Bardzo ladnie prezentujacy sie na zywo Peterbilt. Obnizony do granic mozliwosci, bez sleepera, z wysokimi kominami. Uchwycony w Patterson, CA, z auta. Przy skrecie na I-5. Okolice sie konkretnie rozbudowuja, jest spory truckstop Flying J, ale jakis czas temu otwarto kolejny Loves, zaraz przy I-5. 6 mil dalej jest Westley gdzie bywa od groma truckow, po za tym w okolicach sa "rest area" w obie strony gdzie zawsze stalo sporo ciekawych maszyn, w tym kilka razy widzialem gabaryt....z wagonikiem BART czyli kolejki miejskiej (Bay Area Rapid Transit) na platformie. Niestety rzadko mam okazje sie zatrzymac tam.
Z pozdrowieniami.
Maciek "Magic"
pete.jpg