• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

1:1 Ciężarówki 1:1

RaFuS

Znany użytkownik
Reakcje
140 3 0
Tylko w Polsce ciężarówki na autostradzie zawsze na lewym pasie :LOL::LOL::LOL::LOL:
Blisko ale to jeszcze nie autostrada, jedenastka przed Poznaniem.
ten napis to mógłbyś umieścić tak, żeby nie przeszkadzał w oglądaniu.
Kiedyś umieszczałem dyskretnie w rogu fotek, ale niestety jakiś mugol skopiował kilka fajniejszych fotek, poprzycinał je tak żeby mojego podpisu nie było widać i je wstawił na innym forum. Mimo próśb o podanie autora pod nimi lub ich usunięcia nic administracja nie zrobiła więc teraz tak się zabezpieczam. Postaram się przy następnej publikacji o to by się to mniej rzucało w oczy.;)
Ten czerwony turbol ma pięknie porzeźbioną naczepę :D Dla kwintesencja takich przeróbek :D
Osobiście lubię takie życiowe modelarstwo.

Kpt. Nemo

Łowca cech
Donator forum
Ekspert
Reakcje
21.230 509 29
Znalezione w starych zdjęciach, nie wiem czy będzie tu pasować, jeśli nie to wywalić.

Wspomnienia z Bieszczad 2007 rok.
Baligród.
DSCF4399.JPG

DSCF4400.JPG

Balnica.

DSCF4447.JPG

Między Cisną a Majdanem.

DSCF4482.JPG

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2

kizior1989

Aktywny użytkownik
Reakcje
13 2 0
Tak się napatrzyłem na wasze zdjęcia ciężarówek, że postanowiłem coś wrzucić od siebie.
Na początek trochę Niemiec. Wjazd do fabryki Bayeru.
5.HOYER.jpg

2.BERTSCHI.jpg
6.MALZBURG.jpg

Ten pan na rowerze wkłada do tej skrzynki komóreczki. By kierowca mógł ją sobie zabrać w celu kontaktu z firmą.
8.Rinnen tak od dupy strony..jpg

Teraz Piła, ul Przemysłowa. Łukasz87 na pewno zna tą trasę.
IMAG0024.jpg

IMAG0029.jpg

IMAG0032.jpg

Teraz Polusie. Już nie pracuje w tej firmie, ale sentyment do aut pozostał.
CIN 5U63.jpg

PZ 9330V.jpg
PZ 9332V.jpg
WOT 7Y48 (2).jpg

Załączniki