• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja BVB/BVG Berlin - Irokez46

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.281 69 0
Dokładnie w takim malowaniu jeden ex-NRD obsługiwał linię obsługiwaną przez prywaciarza; Bielsko-Jaworze na początku lat 90-ych.
Sentyment do malowania mam, fotek z ulic Bielska niestety nie:cry::cry:, ale może coś kiedyś wypłynie.
Model piękny(y)

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.281 69 0
Każdy Ikarus zasługuje na serducho(y)(y), zabieg z kołami wymusi na Tobie pociągnięcie też dolnej listwy na czarno, aby imitowała gumową,
bo tym charakteryzowały się roczniki 1985 i młodsze.
Jako ciekawostkę, bo może nie każdy wie, napiszę że trileksy w ikarusach serii 200 były produkcji radzieckiego LiAZ-a.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.646 109 2
Każdy Ikarus zasługuje na serducho(y)(y), zabieg z kołami wymusi na Tobie pociągnięcie też dolnej listwy na czarno, aby imitowała gumową,
bo tym charakteryzowały się roczniki 1985 i młodsze.
Jako ciekawostkę, bo może nie każdy wie, napiszę że trileksy w ikarusach serii 200 były produkcji radzieckiego LiAZ-a.
A ja myślałem że Liaz był z Czechosłowacji :) :) ;)

OP
OP
Irokez46

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.808 47 0
No kilka wyszło z tym że większość z BVB wschodnioniemieckiego. Ja czekam jeszcze na jednego BVG, ale kiedy się pojawi trudno powiedzieć.:rolleyes:

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Autobusy 92