• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Budynki i ciekawe obiekty

Kpt. Nemo

Łowca cech
Donator forum
Ekspert
Reakcje
21.198 508 29
To nic ale jaki klimat, dla Zbyszka to skarb, zaraz go schowa w swej nieśmiertelnej reklamówce, razem ze zdjęciami hostess, trochę już wymiętymi i zabrudzonymi.

J

Jurek ST44

Gość
Poczekaj wrzuce swojej jak chodziłem.

[DOUBLEPOST=1507051835,1507051476][/DOUBLEPOST]

[DOUBLEPOST=1507052165][/DOUBLEPOST]To dopiero gmaszyszko, a nie jakieś zdezelowane szopy.
[DOUBLEPOST=1507052440][/DOUBLEPOST]

[DOUBLEPOST=1507052824][/DOUBLEPOST]I ostatnie, bo mi strasznie wielkie wrzuca. Po prawej stronie był sad przedszkola do, którego chodziłem. Komuś tam przeszkadzał więc wybudowali apartamentowiec dla celebrytów pierniczonych. Pierwszym krokiem tych głąbów był manifest żeby zlikwidować boisko szkolne, bo z duży hałas jest. Na pochybel kretynom się nie udało. Boisko odnowione i dzieciaki mają normalny wf w lecie.

Zbyszek

Znany użytkownik
Reakcje
857 77 5
Po ponad 10 latach, rezygnuję z aktywnego udziału w forum.

A ciągle jesteś..
Panie Pawle, ja już jestem spakowany, dosłownie siedzę na przysłowiowych walizkach. 10 dni Pan wytrzyma i już mnie nie będzie
Na szczęście, to nie ś.p. Forum Martel, gdzie urządzał Pan lekcje wu-efu, np. z kolegą Plasserem. To jest najczystszy przykład układu, jaki panuje na tym forum.
Pan dostaje ''bana'' na dobę, a reszta na 2 tygodnie, bez możliwości nawet pisania pw. The end.

Co do pytania jako "zjebistość roku" powinieneś znać odpowiedź, zanium zadaz pytanie które i tak w nikim głębszych refleksji nie wzbudzi.[/QUOTE]
Oczywiście, że znam odpowiedź. Znam wszystkie pytania i wszystkie odpowiedzi na nie.