• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Budowlane SCYZORA

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.585 387 20
Z ładunkami te wywroty wyglądają bardzo fajnie, grupowe fotki pierwsza klasa. Magnumka jakoś, tak dla mnie, to trochę dziwnie wygląda z wanną, ale to kwestia gustu. :)

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Koparka jest fajna - mam taką tyle,że mi strzeliła w niej gąsienica:(

Tak na marginesie to fajna diorama do prezentacji - mam taką;)

OP
OP
S

SCYZOR

Znany użytkownik
Reakcje
2.967 2 0
Dzięki za komentarz.
Koparka jest fajna - mam taką tyle,że mi strzeliła w niej gąsienica:(
Spróbuj od spodu skleić, nakładając taśmę malarską i później pomalować.

Tak na marginesie to fajna diorama do prezentacji - mam taką;)
Cieszę się że diorama Ci się podoba:).Będę musiał coś nowego zrobić do prezentacji swoich maszyn i aut budowlanych;).

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.585 387 20
Nowy rok to i nowa koparka. Fajna taka czyściutka, nowiutka na tej żwirowni. Podoba się. (y)

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.000 108 2
No to przesadziłeś z ta przyczepą , transit nie pociągnie ciężarowej przyczepy , dlatego że przyczepa ma pneumatyczne hamulce a Transit nie a o masach nawet nie wspomnę.:):);)
Transit w tej wersji zawsze mi się podobał, a i o maleństwie budowlanym powiem same dobre słowa.(y)

OP
OP
S

SCYZOR

Znany użytkownik
Reakcje
2.967 2 0
No to przesadziłeś z ta przyczepą , transit nie pociągnie ciężarowej przyczepy , dlatego że przyczepa ma pneumatyczne hamulce a Transit nie a o masach nawet nie wspomnę.:):);)
Starość to nie choroba:ROFL::ROFL::ROFL:.Masz całkowitą rację w tym względzie.Zasugerowałem się podobnym zestawem w realu, tyle tylko że była to jak sobie przypominam jednoosiowa przyczepka:confused:.Moja wina ,moja wina , moja,,,,,,,,,,,,:oops::oops::oops: