• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Budowlane - irokez46

oltrans

Znany użytkownik
Reakcje
38 0 0
Model oczywiście super tylko jedna uwaga strabag nie ma takich tatr w ogóle z transportu posiada tylko parę man-ów tga.
Jak i w innych firmach całą robotę związaną z transportem i pracami typowo ziemnymi robią podwykonawcy a strabag czy skanska
tylko zajmują się wylewaniem masy i podbudowaniami pod drogę itp

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
W moich rejonach swego czasu było ich pełno przez przebudowę odcinka drogi S11 przez firmę Skanska. Dokładnie takie jak te czerwona widywałem kilkanaście razy dziennie, co ciekawe, każda była a swój sposób inna. :D
Może pokusisz się w przyszłości o przerobienie zawieszenia, skoro są puste? Świetnie by wyglądały z kołami ułożonymi w "V". ;)

Ostatnio edytowane:

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.126 108 2
W moich rejonach swego czasu było ich pełno przez przebudowę odcinka drogi S11 przez firmę Skanska. Dokładnie takie jak te czerwona widywałem kilkanaście razy dziennie, co ciekawe, każda była a swój sposób inna. :D
Może pokusisz się w przyszłości o przerobienie zawieszenia, skoro są puste? Świetnie by wyglądały z kołami ułożonymi w "V". ;)
Przypatrz się dobrze bo właśnie tylne koła są tak ustawione w tych modelach które pokazał Irokez.;)
Fajnie wyszły jedyne co mi nie pasuje to ta osłona zimowa ;)
Najlepiej wygląda czerwona w zakręcie , , driftt tatrą :D:D:D

OP
OP
Irokez46

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.426 47 0
Osłona niestety musiała być dana bo swego czasu za wysoko wkleiłem grill i powstała milimetrowa szpara między nim a zderzakiem.
Dziękuję Michale, własnie nie mogłem znaleźć jednego z kilku zdjęć Tatry z naklejkami Strabag.

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
Dokładnie 29 czerwca 2012 roku te Tatry pokazałem po raz pierwszy na forum po pomalowaniu.Roboty zostało przy nich niewiele, ale dopiero na dniach doczekały się wykończenia.

Zobacz załącznik 260390 Zobacz załącznik 260392 Zobacz załącznik 260393 Zobacz załącznik 260394 Zobacz załącznik 260395 Zobacz załącznik 260396 Zobacz załącznik 260397 Zobacz załącznik 260398 Zobacz załącznik 260399
Super te tatry wyszły i nawet mają słuszne rejestracje :ROFL::ROFL::ROFL:
[DOUBLEPOST=1421016252][/DOUBLEPOST]
Model oczywiście super tylko jedna uwaga strabag nie ma takich tatr w ogóle z transportu posiada tylko parę man-ów tga.
Jak i w innych firmach całą robotę związaną z transportem i pracami typowo ziemnymi robią podwykonawcy a strabag czy skanska
tylko zajmują się wylewaniem masy i podbudowaniami pod drogę itp
Ale tak oklejone właśnie jeździły dokładnie tak samo , a że nie były firmy tylko podwykonawców

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.366 67 1
Mam dwie tatry w swojej kolekcji i bardzo mi brakuje takiej czerwonej jak tu pokazałeś , najczęściej spotykanej na naszych drogach . Bardzo pięknie wykonane modele .

Co do ich oznakowania to jak najbardziej zgodne . Jest wiele firm które korzystają z podwykonawców i każą im obklejać auta w swoje barwy . Ja sam jężdżę u podwykonawcy , a auto mam w barwach spedycji .

waldi5

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Tatra i Białoruś to klimat lat 80 i 90. Napis TRANSBUD świetnie by pasował do Tatr. Jak pamiętam, to operatorzy lepij dbali o swe maszyny.
Super modele.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.366 67 1
Kontrakt podpisał to i sprzętu nawstawiał :D Fajnie zwaloryzowane modele . Gruszka mi się podoba , ale akurat do nich mam słabość . Fajnym akcentem są te lusterka w patriotycznych barwach . Od zawsze mi się one podobały .

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Tak jak Bartek napisał, lusterka w kolorze naszej flagi są ciekawym akcentem zarówno w modelach jak i w realu, jedyne co mi się średnio podoba to siatka na światłach, moim zdaniem jest trochę jej tam za dużo, mimo to bardzo mi się ten model podoba.