• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Budowlane - Brodagaz

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.592 67 1
To jest miód na moje oczy . Wspaniale się prezentuje w tym kolorze . Co do modelu to pełne oryginał wydany w marcu 1995 roku w ilości 1200 sztuk . Numer ewidencyjny herpy to 177344 .
Edit: Dodam jeszcze że był model prawie taki sam , tylko bez napisów na naczepie . Ten wyszedł w nakładzie 400 sztuk .

Ostatnio edytowane:

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.224 69 0
Nie było mnie tu trochę, a tu same frykasy:love:
Zatrzymałem się na chwilę przy tatrze schuco i przejrzałem na szybko kilka fotek z neta, co z tą kabiną jest nie tak:niepewny:
Grill niby duży, ale te oryginalne nie były wiele mniejsze, skos/przetłoczenie idące przez cały bok kabiny jest troszkę zbyt łagodny, zaś igra ma chyba zbyt ostro, wydaje mi się że jest więcej "mięsa" zanim błotnik zacznie się zaginać
t138_48.jpg

Co do kierunkowskazów i filtrów powietrza na nadkolu, to albo były zabudowane w filtrze
8177749.jpg
albo nad reflektorem jak nie było filtra

t138_04.jpg

Generalnie te filtry z modelu są bardziej charakterystyczne dla serii 148, ale najbardziej rzuca się w oczy chyba zbyt wysoka kabina od linii szyb,
tu igra jednak lepiej zachowała proporcje, no ale za te pieniądze nie ma co grymasić, i to jeszcze w wersji z dźwigiem;)