• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Bizon Z056 Super

Reakcje
37 0 0
Witam Wszystkich po 6 latach nie bycia na tym forum. Niestety utraciłem dostęp do mojego poprzedniego konta wraz ze starym e-mailem. Projekt Bizona z blachy został wyparty przez druk 3d. Takim oto sposobem udało mi się zrobić go na nowo. Proszę również moderatora o zmianę nazwy tematu na Bizon Z056 Super i jeśli jest możliwość przenieść do odpowiedniego działu (chyba że ten jest dobry).
Na koniec załączam zdjęcia mojego Bizona w skali 1:32. Pozdrawiam
1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg

popowe

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
2.463 17 2
Bizon na szerokim kapciu to coś wspaniałego. Całe życie mieszkam na wsi. Pamiętam za dzieciaka jaką frajdę mieliśmy z kolegami jak na polnej drodze mijał nas Bizon. Trzeba było z rowerami wchodzić w pole bo przecież wówczas na pole nikt nie jechał z przyczepką. Heder dużo poza szerokość drogi. Do dziś pamiętam jak wredny klecha na kazaniu nagabywał na biednego rolnika że ten zamiast przyjść do kościoła to siedzi na kombajnie i zboże kosi. A ten po prostu wykorzystywał pogodę. Chwała rolnikom, że dają nam chlebek.

Ostatnio modyfikowane przez moderatora:

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
28.327 391 20
Kawał pięknej pracy modelarskiej. (y) Jestem pod wrażeniem i szczenę zbieram z podłogi... :eek:o_O Niesamowita ilość detali i szczegółowość. Gratuluję. (y)(y)(y)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
28.327 391 20
Świetnie wykonany. Trudno uwierzyć, że to model. Mnóstwo szczegółów do oglądania. Podziwiam pracę modelarską. (y)(y)(y)