• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Biegunowość w Roco multimaus

OP
OP
popowe

popowe

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
2.360 17 2
To się tak kończy jak szkoda dać komuś co się na tym zna.Takim sposobem 8 dyszek w plecy :twisted:
Oj wy to tylko byscie dawali komus do zrobienia i kupowali gotowe elementy...żeby było ładne. Ja osobiscie wole mies gorzej pomalowana lokomotywe, czy krzywo zasiana trawe ale zrobiona własnoręcznie.(Bo to przynosi największa przyjemność) A nie jak coniektórzy kupóją gotowe elementy i chwala się jakiej to makiety nie zrobili Jak tak robic makiete czy kolejke to nioech kupją sobie klocki lego ..,. Tam też sa gotowe elementy i trzeba tylko poskładać .[/quote]

martinezo

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
popowe napisał(a):
Oj wy to tylko byscie dawali komus do zrobienia i kupowali gotowe elementy...żeby było ładne.
Uczyć się lutować czy czegokolwiek (gdzie jest dyże ryzyko uszkodzenia) trzeba się na pierdołach.
Nie na dekoderach czy innych w sumie drogich gadzetach.

No chyba że "wisi" nam kasa.

krzychu12231

Znany użytkownik
Reakcje
49 0 0
gbbsoft napisał(a):
krzychu12231 napisał(a):
Nie zawsze się tak kończy, u mnie wszystko poszło jak po maśle. Wystarczy schemat, trochę czasu na obejrzenie elektroniki i robota się toczy. Jak ktoś jednak wie, że jest zupełnym laikiem to faktycznie lepiej żeby dał komuś kto się zna
... i w ten sposób się nigdy nie nauczy... no chyba, że nie ma takiego zamiaru... :D
Mi zależało, i się nauczyłem, na szczęście nic nie zjarałem :D

OP
OP
popowe

popowe

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
2.360 17 2
Dobra ja juz sie dowiedziałem co chciałem dekodero drugi założyłem i działa Jeśli o mnie chodzi Moderator może usunąć ten wątek.