• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Autobusy Piotera

OP
OP
P

Pioter234

Aktywny użytkownik
Reakcje
833 0 0
Świetnie wygląda ten przegubowiec z naszego podwórka(y). Mam i ja takiego golaska i trzeba będzie coś podobnego zrobić:).
Koniecznie. Nasze miasto mimo ciekawego malowania (biało-zielonego) nie doczekało się póki co żadnego modelu - oprócz mojego Ikarusa 280.70E #234, ale to nie ta skala :)

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.104 68 0
Nie ma to jak coś ze swojego podwórka(y), widzę że nawet kabina jest w środku(y)
Ciekawe kiedy ktoś wpadnie na to że można zrobić niezły zestaw fototrawiony do konwersji i na tym zarobić, bo brekina nam ramek nie zrobi
na pewno....

OP
OP
P

Pioter234

Aktywny użytkownik
Reakcje
833 0 0
Nie ma to jak coś ze swojego podwórka(y), widzę że nawet kabina jest w środku(y)
Ciekawe kiedy ktoś wpadnie na to że można zrobić niezły zestaw fototrawiony do konwersji i na tym zarobić, bo brekina nam ramek nie zrobi
na pewno....
@Tomek M. Ja już marudziłem komu trzeba i powstają drzwi do modeli Brekiny, a co do szyb to zawsze można te wyciąć i wstawić nowe :D

OP
OP
P

Pioter234

Aktywny użytkownik
Reakcje
833 0 0
Witajcie.
Dziś też pokaże coś odbiegającego od Monachium, a będzie to Solaris Urbino 12 Electric IV generacji w barwach MPK Kraków numer #DE610. Bazowym modelem był model oferowany w sklepie Solarisa. Konwersje zrobił Maks z ZNTA Modele Autobusów, tak jak i Ikarusa. Gdybym ja się za to wziął to nie byłoby co oglądać :)
IMG_20210508_185350.jpg
IMG_20210508_185545.jpg
IMG_20210508_185435.jpg
IMG_20210508_185516.jpg

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Autobusy 23
Autobusy 18
Autobusy 16
Autobusy 9
Autobusy 4