• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
  • Uprzejmie informujemy, że forum będzie niedostępne od godziny 22 w dniu 11 lutego 2025 do godzin popołudniowych 12 lutego 2025. Będziemy prowadzili prace administracyjne na serwerze. Pozdrawiamy Administracja.

Kolekcja Autobusy Pietras prezentacja

OP
OP
Pietras83

Pietras83

Znany użytkownik
Reakcje
3.276 15 3
witajcie
dzisiaj zapraszam na trzy kolejne prezentacje autobusów, życzę Wszystkim miłego oglądania,

1. Setra S315 HDH w starym malowaniu "Sindbad" model bazowy to złomek :) dlatego został przybrudzony

00.jpg
01.jpg
02.jpg
03.jpg
04.jpg
05.jpg
06.jpg
07.jpg
08.jpg

Ostatnio edytowane:
OP
OP
Pietras83

Pietras83

Znany użytkownik
Reakcje
3.276 15 3
Imponująca kolekcja Sinbadów, która ciągle rośnie. Naprawdę świetne przeróbki, szykuj jakąś zajezdnie albo dworzec bo taboru przybywa!
Cały czas myślę o ogromnym parkingu przesiadkowym, najlepiej w Polsce mógłby to być np Wrocław tylko to jest w ścisłym centrum a ja bardziej myślałem o typowym Niemieckim parkingu z dużą stacją - benzynacją
Dziękuję i pozdrawiam

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Autobusy 23
Autobusy 18
Autobusy 16
Autobusy 9
Autobusy 4