O cholera, dawno tutaj nie byłem a widzę że masę ciekawostek się pojawiło. Bardzo podoba mi się MB z Orbisu i Neoplany z Rumatu, natomiast Sindbady mają moim zdaniem odrobinę za bardzo przesadzony wash.
Dziękuję za komentarz, fajnie że większość się podoba...
Wash w "Sinbad" nie ma tragedii może wyszedł tak mocno na foto...
Jeżeli chodzi o firmę "RUMAT" masz rację autobusy są zbliżone do oryginałów jednak troszkę się różnią. Ciężko odnaleść zdjęcia autobusów tej firmy oprócz tych co wymieniłeś, czyli dwupokładowy Neoplan Skyliner. Pamiętam że takie były bo sam nimi podróżowałem jak byłem dzieckiem. Projekt powstał ze względu na sentyment i to co zostało w głowie z dalekich podróży małemu chłopcu... czyli wielki, żółty autobus z napisem "RUMAT"
Dziękuję za komentarz, fajnie że większość się podoba...
Wash w "Sinbad" nie ma tragedii może wyszedł tak mocno na foto...
Jeżeli chodzi o firmę "RUMAT" masz rację autobusy są zbliżone do oryginałów jednak troszkę się różnią. Ciężko odnaleść zdjęcia autobusów tej firmy oprócz tych co wymieniłeś, czyli dwupokładowy Neoplan Skyliner. Pamiętam że takie były bo sam nimi podróżowałem jak byłem dzieckiem. Projekt powstał ze względu na sentyment i to co zostało w głowie z dalekich podróży małemu chłopcu... czyli wielki, żółty autobus z napisem "RUMAT"