• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Autobusy - mafo

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.271 69 0
Miałem kiedyś takiego glutka w wersji miejskiej, one wcale nie są takie złe, porządnie dozbroić w trawionki (dyskutowałem kiedyś o tym z Michałem),
i wyszedłby z tego całkiem fajny model, ale właśnie wtedy brekina zapowiedziała swojego ogóra i temat się urwał.
Przyczepka na plus, bo tego brekina i tak nie zrobi. Osobiście widziałbym tu zderzaki pomarańczowe albo żółte, takie mi bardziej utkwiły w pamięci,
ale białe też są ok, zresztą ogórki za komuny jeździły we wszystkich kolorach ;)

grzes_rr

Znany użytkownik
Reakcje
4.752 6 1
Bardzo fajny ogórek z przyczepą :eek: Aż przypomniały mi się czasy dziecięce kiedy kilka razy widziałem takie zestawienie na żywo tylko o ile dobrze pamiętam to PKS w Krośnie miał jasny odcień niebieskiego ;)(y)(y) No i to były chyba czasy konduktorów w autobusach.

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.359 387 20
Dotarł i do mnie "ogórek" kremowo-czerwony z Brekiny. Powiem, że pomimo opisywanych już w tematach innych kolegów niedociągnięć i nieprawidłowości, to model jako całość bardzo mi się podoba. To chyba najlepiej zrobiona bryła miniaturki tego autobusu.

Jelcz ogórek czerwony 01.jpg
Jelcz ogórek czerwony 02.jpg
Jelcz ogórek czerwony 03.jpg
Jelcz ogórek czerwony 04.jpg
Jelcz ogórek czerwony 05.jpg
Jelcz ogórek czerwony 06.jpg

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Autobusy 23
Autobusy 18
Autobusy 16
Autobusy 9
Autobusy 4