• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Autobusy - irokez46

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.013 108 2
Ostatni Ikarus wyszedł moim zdaniem najlepiej , w pozostałych bym delikatnie się czepił uszczelek okien jednak sam wiem z doświadczenia że to bardzo trudny element do malowania.
Jestem jak zwykle pod wrażeniem tym razem hurtowej roboty , tak trzymaj (y)

OP
OP
Irokez46

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.393 47 0
Jakiś czas temu do mnie dotarły, ale dopiero teraz znalazłem chwilę żeby coś w nich podrobić.
Pomalowałem fotele, w poznańskich na ciemną zieleń w bez miastowym na czerwono. Dodatkowo z zewnątrz wash i pomalowane obrysówki.
1 003.JPG
1 004.JPG
1 005.JPG
1 006.JPG
1 007.JPG

Qmaty

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
5.831 235 3
Pięknie wykonana praca, gdyby nie fotka na balkonie to ciężko poznać, że to model. Gratuluję mega zdolności.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.586 387 20
Fajnie wyglądają te miniatury po Twoich działaniach malarskich. Nabrały realizmu. (y)

grzes_rr

Znany użytkownik
Reakcje
4.751 6 1
Świetnie wykonane te Ikarusy (y), jeszcze do niedawna spotykałem takie Ukraińskie w okolicy Przemyśla czy Jarosławia... Teraz odchodzą w niepamięć na rzecz starych Manów i Neoplanów....

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Autobusy 41
Autobusy 23
Autobusy 16
Autobusy 9
Autobusy 4