Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Autobus fajny ale nie o to chodzi. Fiolki na krew są na slońcu, Wpóścili tam kolesia do robienia zdjęć nie wiadomego pochodzenia.Kierwoca też zapewne nie myje rąk. Nie oddawajcie krwi w takich mobilnych autobusach. Taka moja sugestia.
Kolega Railways chyba trochę przesadza, ale to jego sprawa. Jednak jego osobiste zdanie na temat tej formy oddawania krwi nie powinno przekładać się na negatywną ocenę postu i zdjęć kolegi Pt47-106. Proponuję, żeby kolega Railways wycofał tę ocenę, a jeżeli nie, to żeby usunął ją moderator.
Kolega Railways chyba trochę przesadza, ale to jego sprawa. Jednak jego osobiste zdanie na temat tej formy oddawania krwi nie powinno przekładać się na negatywną ocenę postu i zdjęć kolegi Pt47-106. Proponuję, żeby kolega Railways wycofał tę ocenę, a jeżeli nie, to żeby usunął ją moderator.
Jaki post zostanie usunięty i kto to zrobi? Ja pisałem o ocenie "nie doceniam", którą może usunąć kolega Railways (bo sam ją wystawił) albo moderator, a nie o poście. No ale jak na razie nic się nie zmieniło, ocena dalej jest, więc ponawiam swój apel.
Jaki post zostanie usunięty i kto to zrobi? Ja pisałem o ocenie "nie doceniam", którą może usunąć kolega Railways (bo sam ją wystawił) albo moderator, a nie o poście. No ale jak na razie nic się nie zmieniło, ocena dalej jest, więc ponawiam swój apel.
Solbus dla MPK Częstochowa zapalił się dziś podczas jazdy próbnej w Lisim Ogonie (obwodnica zachodnia Bydgoszczy), Był to autobus hybrydowo gazowy (gaz ziemny)...
Jako ciekawostkę dodam, że w 2010 również zapalił się testowy Solbus (zasilanie CNG) co doprowadziło firmę na skraj bankructwa...
Zdjęcie z https://www.facebook.com/jrg4bydgoszcz/posts/627132767426344