• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Autobusy - Brodagaz

marco

Użytkownik
Reakcje
145 1 0
Ja też napiszę tak jak poprzednicy.
Jaki ładny autobus marki Solaris no klasyk prawie.
Jak czytam te wszystkie wpisy o autobusach H0 na tym forum to aż mdli. Słodzenie wpisy bez sensu .
Dlatego też dawno przestałem pokazywać swoje.

Marek_Marek

Nowy użytkownik
Reakcje
1 0 0
Ja też napiszę tak jak poprzednicy.
Jaki ładny autobus marki Solaris no klasyk prawie.
Jak czytam te wszystkie wpisy o autobusach H0 na tym forum to aż mdli. Słodzenie wpisy bez sensu .
Dlatego też dawno przestałem pokazywać swoje.
Nie bądź taki anty, naprawdę ludzie cenią efekty pracy! Ja od niedawna jestem w środowisku H0 i jestem zachwycony wszystkim co zobaczyłem a tym bardziej czego samemu nie udało mi się wykonać ;) Cóż z czasem robię się coraz bardziej wymagający. Pewnie masz już poziom wyżej, ale nie odcinaj efektów swojej pracy od grona sympatyków H0, którzy docenią Twój wysiłek i umiejętności. Jeżeli zrozumiałeś co napisałem, to zachęcam do dzielenia się efektami Twojej pracy z innymi ;D

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Autobusy 23
Autobusy 18
Autobusy 16
Autobusy 9
Autobusy 4