• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Autobusy - Brodagaz

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
9.975 68 0
Pozwolę sobie zacytować niejakiego księdza Natanka;
"jeżeli u Brody w wątku różowy autobus się pojawi to wiedz że coś się dzieje..., że szatan już się nim interesuje":ROFL::devil:
Chyba już i ja dojrzałem żeby w końcu kupić ten model, ale ja na żółto;)

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
9.975 68 0
Identyczną parkę sobie sprawiłem, to malowanie również jest znane z epoki PRL, wszelkiej maści zakładowe, bądź z mniejszych biur podróźy
w takim umaszczeniu jeździły, chociaż górny pas czerwieni zbyt ostro schodzi w dół.
W tym modelu wystarczy tablica "WYCIECZKA" za szybę i rejestracje, i mamy gotowca ;)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Reakcje
25.429 387 20
Kapitalne te ogórki , ale fakt że temu niebieskiemu te "ekskluzywne" koła nie bardzo pasują.
Przecież takie jeździły po Polsce w latach 70. Nie wszystkie Jelcze Ogórki miały trilexy. Było wstawione tu na forum zdjęcie ogórka ze Strzelec Opolskich z Jelczem na takich kołach jak zrobiła Brekina i pozwolę sobie je wrzucić tu:

Jelcz_043_Strzelce_Opolskie_Centrum_lata70te.jpg

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Autobusy 23
Autobusy 18
Autobusy 16
Autobusy 9
Autobusy 4