• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Autobusy autokary Michał type_r7

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
15.009 165 2

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
28.246 391 20
Bardzo ciekawie wygląda przegubowa Setra. Zawsze zastanawiało mnie jakie trasy obsługiwały "przegubowce" z lotniczymi fotelami (po dwa na każdą stronę) i małą ilością miejsc stojących? :niepewny:

OP
OP
Michał Type_r7

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
15.009 165 2
Bardzo ciekawie wygląda przegubowa Setra. Zawsze zastanawiało mnie jakie trasy obsługiwały "przegubowce" z lotniczymi fotelami (po dwa na każdą stronę) i małą ilością miejsc stojących? :niepewny:
Autobus lokalny, albo podmiejski obsługujący trasy kilkanaście kilometrów od miasta.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
12.884 67 1
Zacznę od ostatniego modelu . Zawsze gdy widzę te autakary to kojarzą mi się z sąsiadami zza wschodniej granicy . Setry przegubowe są kapitalne . Bardzo podoba mi się taka wersja autobusu . Piłkarskie mercedesy podobają mi się . Natomiast ten van hool to niezła ciakawostka .

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Autobusy 19
Autobusy 23
Autobusy 16
Autobusy 9
Autobusy 4