Witam Wszystkich.
Myślę że założyciel tematu nie będzie miał mi za złe, że zrobię mu troszku bałaganu w temacie
.
Jak większość wie autobusy są mi obce po prostu to nie moja działka ale postanowiłem zakupić model w wersji "
DW.WSCHODNI (KIJOWSKA) linia 123" i z czystym sumieniem wszystkim serdecznie polecam model tego autobusu tym którzy się jeszcze nie zdecydowali lub mieli jakieś obawy co do jakości. Dawno nie miałem do czynienia z modelem tak dobrze dopracowanym, jakość nadruków i ich ilość jest powalająca, a w szczególności że jest to tzw. "Polonik" i wiemy jak firmy produkujące modele podchodzą do tematu "PL modeli". Naprawdę model jest wykonany na bardzo wysokim poziomie z wieloma szczegółami ...jak i nie ze wszystkimi
. Moim skromnym zdaniem, model pomimo długiego terminu oczekiwania na wypuszczenie go na światło dzienne i tak jak pisał Kolega
Irokez (powinien mieć czerwone siedzenia), to zasługuje na nominację do modelu roku jako "Polonik 2015".
Duże brawa należą się Koledze Pawłowi znanemu jako "
pj-pauli"
który czuwał nad całym projektem czyli Firmie "toysandmodels" jak i Firmie "VK Modelle" za świetnie wykonany model
.
A model przyprowadziłem sobie osobiście
.
P.S. Sorki za ogólny chaos fotograficzny - robione na szybko telefonem.
Zobacz załącznik 327146
Zobacz załącznik 327147
Zobacz załącznik 327148
Zobacz załącznik 327149
Zobacz załącznik 327150
Zobacz załącznik 327151
Zobacz załącznik 327152
Zobacz załącznik 327153
Zobacz załącznik 327154
Zobacz załącznik 327155