Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
I pewnie jeszcz z dziećmi, w tym jedno w wózku ??? a jakiś gumiś usiłował pomóc Twojej żonie znieść wózek na peron :razz: z wagonu pocztowego, no chyba, że to nie Ty lub Wy, bo parek to spotkałem wiele
Hmm a patrzył, ktoś na fotę P6050088b.jpg
Zezowate wiadro gagara , a ponoć kiedyś isę czepiałem, że czerwone jest mniejsze od białego światła i pewnie jak zwykle nie miałem racji
Nie Potomstwa się jeszcze nie doczekaliśmy. A wiosek o prawdopodobnym spotkaniu stawiam na podstawie zdjęcia T137. Otóż dokładnie w tym samym czasie usiłowałem zrobić fotkę z drugiej strony EP09 i parę ciepłych słów kierowałem pod adresem sierści stojącej jak świecznik przy drzwiach kabiny . A i obecność orkiestry też jest nie bez znaczenia gdyż kiedy dotarliśmy na peron oni się właśnie też tam pojawili. A ja raczej nie rzucam się w oczy, duży, łysy, glany i plamiaste bojówki czyli standardzik
Ano była chryja w domu - cieszcie się kawalerowie, póki możecie
A na serio wszystko wporzo :razz: Po południu, będąc z rodzinką na spacerku - gdzieżby indziej, jak nie koło dąbrowskiego dworca - widziałem powracający z Katowic do Łaz tabor - m.in. jechał ST44-1224 - chyba mnie poznali, bo odmachali mi wesoło i z lekka zatrąbili - ale cóż... gdzież te wcześniejsze dźwięki gagara... dziś się już tak nie wyróżniają jak kiedyś.... Pozdro Łukasz!