Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Witam , was ponownie tym razem autobus od Wikinga . W straży pozarnej funkcjonuje jako samochód do przewozu większej ilosci strażaków ratowników, gdy miało to miejsce w Chojnicach gdzie Autobus przyjechał z Poznania ze szkoły Aspirantów. Pomalowany w barwy Pożarnicze.
Kolejny Samochód marki Renault S-130 . Jest to samochód GBA czyli Średni , posiada zbiornik 1800 litrów wody oraz zbiornik 180 litrów piany. Rok produkcji tego samochodu to 1987 rok. Może przewozić 8 ratowników. Zapraszam do komentowania.
Model tego mercedesa to świetna miniatura, natomiast wykonanie tzn twoja przeróbka do mnie nie przemawia ,widziałeś kiedyś taką belke świetlną na jakimś samochodzie ?? ,a co to za guziki przy atrapie ale co najważniejsze to brak ostrości na twoich fotach ,nie idzie na to patrzeć ...
Belka była oryginalnie zapakowana z modelem , a światełka z przodu to miały być światełka ostrzegawcze i jak je przykleiłem to stwierdziłem że są za duże do niego i nie chciałem odklejać bo by był klej . Więc pozostawiłem tak . W telefonie ustawiam ostrość na wszystko i mimo tego takie zdjęcia wychodzą . Pozdrawiam
Niestety nie dość, że te szafiry na grillu totalnie nie pasują, belka i jej mocowanie do dachu także, to jeszcze zdjęcia nieostre. Naprawdę szkoda miejsca na serwerze na takie kiepskie fotki. Popracuj kolego nad zdjęciami i dopiero wklejaj na forum. Pokazywanie takich zdjęć to brak szacunku dla oglądających...
Ciekawy staruszek... Nie pasuje mi tu tylko belka, niezaszpachlowane otwory po kogutach. No a jak już malujesz kierunkowskazy to przydało by się pomalować też przednie lampy. Jakoś te niepomalowane przednie światła, przy pomalowanych migaczach wyglądają do d...y.