Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
O widzisz... jakoś przeoczyłem ten wpis..., a Nissan ma świetne malowanie. Gulf miał piękne barwy i świetnie wyglądały na samochodach. Od razu przypomniał mi się Porshe 917 w tygh barwach i film "LeMans" ze świetną rolą Steve McQueen-a.
Dodge także ciekawy i fajnie pomalowany. Świetne są te amerykańskie modele w skali 1:64.
Nie no gwiazdka też jest ważna, bardziej chodziło mi o komentarze.
Forum bez komentarzy moim zdaniem trochę się mija z celem, ale rozumiem że łatwiej jest oznaczyć post niż się rozpisywać , też czasem tak robie
Przekaż synowi, że dostał fajny prezent.
Oglądam kilka kont na insta z 1/64 i jestem w szoku jak dużo modeli zostaje wydanych w tej skali, do tego cała masa kitów, akcesoriów i figur.
Może pora na zmiany?
Oglądam kilka kont na insta z 1/64 i jestem w szoku jak dużo modeli zostaje wydanych w tej skali, do tego cała masa kitów, akcesoriów i figur.
Może pora na zmiany?
Ta supra jest świetna ze ,również ją zakupiłem oraz kilka innych z minigt, hype na skale 1/64 faktycznie jest coraz większy co mnie niewątpliwie cieszy oferta sklepów internetowych na modele właśnie w tej skali z dnia na dzień się powiększa
Toyota Supra jest kapitalnie wykonana.
Firma Mini GT powstała dosyć niedawno a modele wypuszcza coraz ciekawsze..
Mi już się uzbierało około 50szt..które zacznę niebawem pokazywać...